• Παλεύοντας να νιώσω σαν «γυναίκα».

  Η υπογονιμότητα και οι πολυκυστικές ωοθήκες με έχουν κάνει και νιώθω σαν θυμωμένος έφηβος και άντρας... όχι γυναίκα.

 • Κρατώντας το κεφάλι ψηλά

  Θα συνεχίσω να προσπαθώ και δεν θα τα παρατήσω. Ξέρω πως αν συνεχίσω να έχω πίστη, τα χρήματα για την θεραπευτική αγωγή κάπου θα βρεθούν. .

 • Νιώθω στεναχώρια…

  Βίωσα όλα τα συναισθήματα, πλην αυτού που λαχταρούσα περισσότερο, την αποδοχή. Δεν έχω φτάσει σε αυτό το σημείο εδώ και 17 χρόνια, όσο δηλαδή έχει διαρκέσει και η διαδρομή μας προς την δημιουργία μιας οικογένειας.

 • Στείρα και όχι «χωρίς παιδί»

  Κανείς δεν φαίνεται να είναι σε θέση να καταλάβει πως ενώ λατρεύω τον θετό μου γιο, παραμένω η «στείρα».

 • Πόνος και Θλίψη

  Προσπαθούμε να κάνουμε παιδί εδώ και δέκα χρόνια, έχω πολυκυστικές ωοθήκες. Οι φίλοι μας και τα υπόλοιπα μέλη των οικογενειών μας αποκτάνε τα δικά τους παιδιά ξανά και ξανά.

 Fb: @mystikipyli
Twitter: @mystikipyli

mitrotita.gr

Υπογόνιμες σκέψεις...

Η Μυστική πύλη είναι ένας διαδικτυακός χώρος που φιλοξενεί τις ιστορίες αλλά και τις φωνές γυναικών, οι οποίες επιχειρούν να φωτίσουν προσωπικές διαδρομές που σημάδεψαν τη ζωή τους. Γυναίκες άγνωστες μέχρι χθες, με κοινό παρονομαστή την προσπάθεια… την προσπάθεια να γευτούν τη μητρότητα, ένα δώρο δοσμένο από τη φύση, που όμως μερικές φορές δε χαρίζεται το ίδιο απλόχερα σε όλες τις γυναίκες. Κάποιες θα χρειαστεί να ξεπεράσουν τον εαυτό τους, τις αντοχές τους οικονομικές και κυρίως ψυχικές για να ακούσουν το κλάμα ενός μωρού. Κάποιες θα βρουν την άκρη, κάποιες όχι. Θα καταφύγουν στη μέθοδο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Περισσότερα...

Στα πλαίσια της καλύτερης γνωριμίας των μελών της Μυστικής Πύλης και της ιστοσελίδας mitrotita.gr, θα διοργανώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα on-line συναντήσεις και συζητήσεις μέσω του δημοφιλούς προγράμματος βιντεοεπικοινωνίας Skype. Οι συναντήσεις θα ανακοινώνονται μέσω της ιστοσελίδας στην ειδική εφαρμογή ημερολογίου, μέσω της οποίας θα μπορούν οι ενδιαφερόμενες να ενημερωθούν για την ακριβή ημερομηνία και ώρα των συναντήσεων. Για να μεταβείτε στο ημερολόγιο πατήστε εδώ

Για να είσαι εδώ, πατάς τα βήματά μου... Γιατί εκεί που είσαι, ήμουνα...


Γι’ αυτό μαζευτήκαμε εδώ όλες αυτές οι ψυχές που βλέπεις.

 

Για να φτάσεις εκεί που έφτασε η Μαρία, η Ελένη, η Βάσω, η Ζωή, η Αριστέα: Στο μωρό σου.

 

Ξέρω πως είσαι φορτωμένη συναισθήματα, ερωτήματα, απορίες και σκέψεις. Ακούμπησέ τα σε εμάς και να είσαι σίγουρη πως δεν είσαι (η) μόνη.

 

Μπορεί να μην γνωριζόμαστε, μα έχουμε μοιραστεί αυτό που ζεις η κάθε μία με το δικό της τρόπο

 

Και κάθε μέρα παλεύουμε να βγάλουμε σωστή τη ρήση της γιαγιάς:

 

«Εκεί που ήσουν ήμουνα, μα εδώ που είμαι θα’ρθεις!»

 

 

Μπες στην ομάδα μας πατώντας στο κλειδί

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2020 Μυστική Πύλη - mitrotita.gr Rights Reserved.
SlideBar

Τέλος συζήτησης

SlideBar