Συνεργάτες

[wpseo_breadcrumb]

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Χρήστος Φλιάτουρας

Χειρουργός Ουρολόγος – Ανδρολόγος

Ο ιατρός Χρήστος Φλιάτουρας αποφοίτησε από την ιατρική σχολή του πανεπιστήμιου της L΄ Aquila στην Ιταλία. Ολοκλήρωσε την ειδίκευση του στην ουρολογία στην ουρολογική κλινική του ογκολογικού νοσοκομείου των Αθηνών ο “Άγιος Σάββας”. Η κύρια ενασχόληση του αφορά την ανδρολογία με ιδιαίτερο αντικείμενο την στυτική δυσλειτουργία, την υπογονιμότητα και την χειρουργική του ουρογεννητικού.

Αφού ολοκλήρωσε την ειδικότητα του στην ουρολογία έγινες μέλος της ομάδας του International Andrology το 2013 προσφέροντας τις υπηρεσίες του στην Αθήνα, το Ντουμπάι και την Ρώμη.

Το κύριο αντικείμενο του είναι η χειρουργική του ουρογεννητικού με πάνω από διακόσιες επεμβάσεις το χρόνο. Τα κύρια πεδία εξειδίκευσης του αφορούν συγκεκριμένα την στυτική δυσλειτουργία, την ανδρική υπογονιμότητα, την χειρουργική επιμήκυνσης του πέους με πάνω από εκατό επεμβάσεις το χρόνο και την χειρουργική αντιμετώπιση της Νόσου peyronie.

Επίσης, έχει συμμετάσχει στην δημιουργία και στην βελτίωση των χειρουργικών τεχνικών στην αντιμετώπιση της Νόσου peyronie .

Fellow of the European Board of Urology

Best paper award ESSM 2016

Mέλος της ελληνικής Ουρολογικής εταιρείας

Μέλος της European Society of Sexual Medicine

Μέλος της European Association of Urology