Συνεργάτες

[wpseo_breadcrumb]

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Σταύρος Καραγκούνης

Μαιευτήρας Γυναικολόγος

Γεννήθηκε το 1971 και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη . Αποφοίτησε από το Πειραματικό Σχολείο Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΠΣΠΘ) Σπούδασε ιατρική και κατέχει την ειδικότητα της Μαιευτικής και Γυναικολογίας από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Διέτέλεσε επιστημονικός συνεργάτης του τμήματος Ενδοκρινολογίας Αναπαραγωγής της Α΄Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής του Α.Π.Θ επι σειρά ετών.
Έχει μετεκπαιδευτεί σε πληθώρα κλινικών και νοσοκομείων σε Ελλάδα Ευρώπη και Ηνωμένες Πολιτείες σε θέματα υποβοηθούμενης ανθρώπινης αναπαραγωγής μαιευτικού επείγοντος και ουρογυναικολογίας.

Έχει συμμετέχει σε μεγάλο αριθμό ελληνικών και διεθνών συνεδρίων και έχει συγγράψει και παρουσιάσει αριθμό εργασίων και δημοσιεύσεων σε ξένα και ελληνικά περιοδικά.

Είναι μέλος:

της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Ανθρώπινης Αναπαραγωγής και Εμβρυολογίας (Ε.S.H.R.E.)
της Αμερικανικής Εταιρίας Αναπαραγωγικής Ιατρικής A.S.R.M.
του Ιδρύματος εμβρυομητρικής Ιατρικής (F.M.F)
της Ένωσης Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος (Ε.Μ.Γ.Ε.)
Είναι επιστημονικός συνεργάτης των κλινικών «Γένεσις» «Άγιος Λουκάς» στη Θεσσαλονίκη και της μονάδας εξωσωματικής «New Life IVF»
Είναι ιδρυτής της HealthChoice – Εξειδικευμένες Ιατρικές Υπηρεσίες και συντονιστής της ιατρικής ομάδας με κύριο γνώμονα την διαφύλαξη της ανθρώπινης γονιμότητας και την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή καθώς και την πρόληψη του καρκίνου του μαστού στο γυναίκειο πληθυσμό.
Είναι υποψήφιος διδάκτορας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Είναι παντρεμένος και έχει 2 παιδιά