Συνεργάτες

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Γεράσιμος Μαλούσης

Πρόεδρος Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Αγρινίου

Γεννήθηκε στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας όπου και σε ηλικία 18 ετών έφυγε αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών (ενός γιού και μιας κόρης).

Εργάζεται εδώ και πολλά χρόνια στο δημόσιο. Στην αρχή ως μόνιμος ξεκίνησε από το Υπουργείο υγείας και εδώ και χρόνια μετά από μετάταξη εργάζεται στο Υπουργείο Δικαιοσύνης. Είναι ένας ιδιαίτερα δραστήριος άνθρωπος που από μικρός ασχολείται με πολιτιστικούς, αθλητικούς συλλόγους όπου έχει διατελέσει γραμματέας και πρόεδρος και η θητεία του πάντα άφηνε θετικό πρόσημο.

Τα τελευταία τρία χρόνια που ανέλαβε το Σύλλογο Δικαστικών Υπαλλήλων Αγρινίου έχει πάρει την πρωτοβουλία να βοήσει παιδάκια μέσω του Συλλόγου με διάφορους τρόπους. Παράδειγμα Παναγιώτης Ραφαήλ-Γλωσσιώτης. Μαθητές με σοβαρά προβλήματα υγείας. Χαμόγελο του Παιδιού κλπ. Έχει διοργανώσει πλήθος σεμιναρίων και ημερίδων. Ενδεικτικά σας αναφέρουμε ότι στην περίοδο της πανδημίας COVID 19 κάθε εβδομάδα έφερνε κλιμάκιο για μοριακά τεστ καθώς για για ράπιντ τεστ  προκειμένου να μην υπάρχει διασπορά του κορονοϊού.

Εχει διοργανώσει με ιατρικό κλιμάκιο της 3ης ΤΟ.ΜΥ. Αγρινίου σεμινάριο πρώτων βοηθειών με πνιγμό σε θάλασσα, πνιγμό σε φαγητό, εκμάθηση μεθόδου καρπα και χρήση απινιδωτή και τρόποι αντίδρασης σε λιποθυμικό επεισόδιο.Σεμινάριο αντιμετώπισης πυρκαγιάς σε κουζίνα, οικία, τζάκι με κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου. Σεμινάριο αντιμετώπισης σεισμών με κλιμάκιο του Οργανισμού Αντισεισμικής Προστασίας. Ίδρυσε το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου δικαστικών υπαλλήλων Αγρινίου και  πολλά άλλα.

Κατάφερε και έφερε στο δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου δύο αυτόματους φορητούς απινιδωτές καθώς και χρήσιμα υλικά παροχής πρώτων βοηθειών μέσω χορηγιών.