Σεξουαλική ζωή

[wpseo_breadcrumb]

Σεξουαλική ζωή

Η ένταση της καθημερινότητας όπως είναι φυσικό απεικονίζεται στις πολύ προσωπικές στιγμές του ζευγαριού.

Εκεί που το ζευγάρι είναι αυθόρμητο και λειτουργεί με πάθος αρχίζει και εκφράζει αμηχανία και απομάκρυνση. Η δυσλειτουργία της όλης κατάστασης δημιουργεί απόσταση και έλλειψη ενσυναίσθησης, το αίσθημα της αποτυχίας και ο φόβος του αύριο, φέρνει στο φως αμφιβολίες και έλλειψη ερωτικής διάθεσης.

Το ζευγάρι προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τις νέες κατευθύνσεις και οδηγίες των γιατρών οι οποίες περιορίζουν τον αυθορμητισμό, και παγώνουν την ερωτική επιθυμία καθώς διαπραγματεύονται την σεξουαλική πράξη ως πράξη απόλαυσης, ηδονής, μοιράσματος, επαφής, εκτόνωσης, ή πράξη αναπαραγωγής και μάλιστα χωρίς αποτέλεσμα. Άρα πράξη ματαίωσης και απογοήτευσης. Το σεξ, ο έρωτας, η πιο δυνατή τους στιγμή η πιο δική τους στιγμή χάνεται γίνεται ρομποτική προσπάθεια ντοπαρισμένη με φαρμακευτικές αγωγές και οδηγίες προς ναυτιλλόμενους.

Η ολοκλήρωση της πράξης αυτής κοινωνικά, θρησκευτικά, οικογενειακά είναι η τεκνοποίηση. Και αυτό δεν υπάρχει πλέον. Είναι λειψό, μισό, ανολοκλήρωτο. Και ο θυμός κατακλύζει την στιγμή και το δάκρυ αντικαθιστά τα υπόλοιπα υγρά της πράξης. Ψύχρα και παγωμάρα έρχεται και χτυπά την πόρτα τους. Και προχωρούν παρά αυτά νομίζοντας ότι το χουν αφήσει πίσω με νέα ελπίδα για το αύριο.

Και το αύριο έρχεται και η απόσταση μεγαλώνει……

ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ;

Συμβουλευτείτε
τους γιατρούς μας