Ποιοί Είμαστε

[wpseo_breadcrumb]

ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Ποιοί Είμαστε

To mitrotita.gr είναι ένας διαδικτυακός τόπος ο οποίος περιέχει θεματολογία και επιστημονική αρθογραφία που αφορούν αμιγώς την Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή και τις διαδικασίες που τη συνοδεύουν.

Την διαχειριστική ομάδα της ιστοσελίδας αποτελεί μια ομάδα υπογόνιμων γυναικών, που με την βοήθεια ειδικών του χώρου της Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, φιλοδοξεί να προσφέρει επιστημονική ενημέρωση, συμβουλευτική, κατάρτιση και ψυχολογική υποστήριξη σε Υπογόνιμα ζευγάρια.

Φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε μια νησίδα ενημέρωσης, έναν ζωντανό δηλαδή οργανισμό, που θα προσφέρει τη γνώση την οποία χρειάζεται να διαθέτουν όσα ζευγάρια πρόκειται να μπουν ή ήδη βρίσκονται στην προσπάθεια απόκτησης παιδιού μέσω της συγκεκριμένης διαδικασίας.

Επιδιώκουμε να εμψυχώσουμε, να ενθαρρύνουμε και να συμπαρασταθούμε στα άτομα αυτά καθ’ όλη τη διάρκεια των προσπαθειών τους παρέχοντάς ενημέρωση με έγκυρο και επιστημονικό τρόπο για όλες τις φάσεις της θεραπευτικής διαδικασίας αλλά και της ψυχολογικής παραμέτρου που αποτελεί σημαντικό κομμάτι της προσπάθειάς τους.

ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

mitrotita.gr

Το mitrotita.gr είναι μοναδικό! Ασχολείται αμιγώς με θέματα που αφορούν την Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή, ξεκινώντας θεματολογικά από τη γένεση των προβλημάτων που προκαλούν την υπογονιμότητα και συνεχίζοντας με την ανάλυση των μεθόδων θεραπείας και των πρωτοκόλλων υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη του περιέχει επίσης άρθρα που αφορούν την περίοδο της εγκυμοσύνης μιας υπογόνιμης γυναίκας, καλύπτοντας όλες τις ιδιαιτερότητες που τη διαφοροποιούν από μια φυσική εγκυμοσύνη, φτάνοντας μέχρι και την επίτευξη του στόχου, δηλαδή τη γέννηση ενός ή περισσοτέρων υγιών παιδιών. Επιπροσθέτως πλαισιώνει τη θεματολογία του με θέματα που αφορούν τον πρώτο χρόνο ζωής του παιδιού, όπως για παράδειγμα την προωρότητα, τη νεογνική απώλεια, την απώλεια κύησης, τον θηλασμό κ.α

Η ιατρική μας ομάδα η οποία διακρίνεται από υψηλή επιστημονική κατάρτιση, εμπειρία και αίσθημα ευθύνης απέναντι στον ασθενή, είναι επιστημονικά και τεχνικά άρτια ώστε να πλαισιώνει καθημερινά το site με την απαραίτητη αρθρογραφία και να προσφέρει την ιατρική γνώση μέσω απλής και κατανοητής γλώσσας, εκλαϊκεύοντας την επιστημονική ορολογία ώστε αυτή να γίνει αντιληπτή και κατανοητή από κάθε ζευγάρι που έχει την ανάγκη να ενημερωθεί σχετικά με το πρόβλημα υπογονιμότητας που αντιμετωπίζει.

Επιπροσθέτως, στέκεται έμπρακτα δίπλα στα μέλη του, προσφέροντας ΔΩΡΕΑΝ συμβουλευτικές συνεδρίες και απαντήσεις σε ερωτήσεις που άπτονται της υπογονιμότητας και υποβάλλονται στην κλειστή ομάδα μας στο Facebook (Μυστική Πύλη). Επίσης, αρκετές προσφορές, διευκολύνσεις και πακέτα υπηρεσιών ανακοινώνονται κατά καιρούς από τα συνεργαζόμενα με το site Μικροβιολογικά Εργαστήρια και Εργαστήρια Μοριακού Ελέγχου, σε μια μεγάλη γκάμα ιατρικών και μικροβιολογικών εξετάσεων που αφορούν την υπογονιμότητα και προσφέρονται ειδικά για τα μέλη μας