Η Σεξουαλική μας ζωή

[wpseo_breadcrumb]

Η Σεξουαλική μας ζωή

Έχουν καταγραφεί δύο ειδών αντιδράσεις από τα ζευγάρια που έχουν αποτυχημένη προσπάθεια.

Η ασυνείδητη αποστασιοποίηση μεταξύ τους ,ίσως και συνειδητή κάποιες φορές, χρεώνοντας την αποτυχία στον άλλον ή η πιο συχνή και έντονη επαφή που είχαν ποτέ. Και οι δύο αντιδράσεις σκιαγραφούν την άρνηση της κατάστασης, και υποδηλώνουν η κάθε μια με το τρόπο της όλα εκείνα τα συναισθήματα που κατακλύζουν την ζωή τους.

Η σεξουαλική πράξη χάνει την μαγεία της, γίνεται καταναγκαστικό έργο ή μέθοδος τεκνοποίησης, τρόπος αναπαραγωγής και παύει πλέον να είναι μέσον απόλαυσης, συνεύρεσης, μοιράσματος, επαφής. Ότι πιο προσωπικό έχει ένα ζευγάρι εξαφανίζεται.

Αλλοίωση, ή μανία κυριεύει το κρεβάτι τους. Ξεχνάνε να είναι ερωτικοί σύντροφοι για να γίνουν γονείς. Λες και ο ένας ρόλος αντικαθιστά τον άλλον.

Ματαίωση , αμφισβήτηση , κρυμμένοι ή φανεροί θυμοί διαγράφουν ένα τέλος στην σχέση αυτών των ζευγαριών. Είτε γίνουν γονείς είτε όχι χάθηκε η επαφή που προϋπήρχε. Στον βωμό του γονεικού ρόλου θυσίασαν τον ερωτικό.

Το σεξ γεννά παιδιά, στα υπογόνιμα ζευγάρια δεν υπάρχει σεξ, είτε καταφέρουν να ολοκληρώσουν θετικά είτε όχι το στοίχημα αυτό το μέλλον τους βρίσκει είτε σε διάσταση, είτε σε διαζύγιο είτε σε εξωσυζυγικές σχέσεις για να ξαναγίνουν ερωτικοί σύντροφοι άλλων από αυτούς που έγιναν γονείς.

Άδικο;;

Αληθινό.!!!

ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ;

Συμβουλευτείτε
τους γιατρούς μας