Νέοι στόχοι και καθημερινότητα

[wpseo_breadcrumb]

Νέοι στόχοι και καθημερινότητα

Τώρα οι νέοι στόχοι μπαίνουν κάτω από άλλο πρίσμα. Το παιχνίδι γυρίζει πάνω στην γυναίκα. Κόβεται για λίγο το μαζί. Η σύντροφος αρχίζει και ορίζει τα πράγματα λες και είναι μόνο δική της ευθύνη, δουλειά, υποχρέωση.

Χαμένοι στον κυκεώνα των πραγμάτων ο σύντροφος της αφήνει τα ινία θεωρώντας ότι έτσι την ησυχάζει. Και εδώ αρχίζει το τέλος της σχέσης τους. Αν το μαζί δεν ξαναβρεθεί η γυναίκα παλεύει να γίνει μάνα αμαζόνα.

Η αγάπη , το νοιάξιμο, η φροντίδα αντικαθίστανται με αποξένωση, γκρίνια , ανεξήγητους θυμούς, και όσο οι αποτυχημένες προσπάθειες συνεχίζονται τόσο τελειώνει η σχέση που θα φέρει στον κόσμο ένα παιδί.

Η καθημερινότητα είναι δύσκολη. Ψάχνουν νέες λύσεις, αγωνιούν για το τι δεν έκαναν καλά. Για το τι μπορούν να κάνουν ακόμα. Ψάχνουν άλλους γιατρούς , άλλα ιατρικά κέντρα, νέες εξετάσεις, αμφιβολία, αγωνία, έξοδα αλλά ελπίδα, πόθος και όνειρα … κάποια ζευγάρια βρίσκουν διεξόδους σε άλλες δραστηριότητες για να ξεχνιούνται ταξίδια, διασκεδάσεις κα για να γαληνέψουν τον πόνο τους να ξεχαστούν .

Αρχίζουν και χτίζουν την ζωή τους χωρίς παιδί λες και πριν ζούσαν με παιδί. Κάποιοι θα τα καταφέρουν κάποιοι όχι.

ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ;

Συμβουλευτείτε
τους γιατρούς μας