Συνεργάτες

[wpseo_breadcrumb]

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Αγγιολίνα Κουρή

Βιολόγος Αναπαραγωγής, Επιστημονικά Υπεύθυνη Κέντρου Fert Lab

Η Αγγιολίνα Κουρή είναι βιολόγος Αναπαραγωγής με εμπειρία πάνω από 25 χρόνια στην ανάλυση και στην κρυοσυντήρηση σπέρματος. Ίδρυσε την πρώτη τράπεζα δοτών σπέρματος στην Ελλάδα το 1994.

Το επιστημονικό της ενδιαφέρον εστιάζεται κυρίως στην ανάλυση σπέρματος, στην εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων κρυοσυντήρησης σπέρματος και στην αντιμετώπιση της ανδρικής υπογονιμότητας και αζωοσπερμίας.

Είναι απόφοιτη του τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστήμιου Κρήτης.

Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Ανθρώπινη Αναπαραγωγή (ESHRE), της Πανελλήνιας Ένωσης Ανδρολογίας, της Πανελλήνιας Ένωσης Βιοεπιστημόνων (ΠΕΒ), της Πανελλήνιας Ένωσης Κλινικών Εμβρυολόγων (ΠΕΚΕ).

Είναι Πιστοποιημένη ως εκπαιδεύτρια από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ανθρώπινης Αναπαραγωγής και Εμβρυολογίας (ESHRE) για τη βασική ανάλυση σπέρματος, λαμβάνει μέρος ενεργά στη διενέργεια εκπαιδευτικών σεμιναρίων, έχει συμμετάσχει σε επιστημονικές δημοσιεύσεις και ως ομιλήτρια σε συνέδρια.

Το Κέντρο FERTLAB

Το Κέντρο Fertlab αποτελεί ένα πρότυπο και σύγχρονο Κέντρο Διερεύνησης Ανθρώπινης Γονιμότητας και Τραπεζα Κρυοσυντήρησης, το οποίο προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με γνώμονα τον Άνθρωπο. Στο Κέντρο μας θα βρείτε οικονομικές και ταυτόχρονα ποιοτικές λύσεις στον τομέα της Ανθρώπινης Γονιμότητας.

www.fert-lab.com

Εθνικής Αντιστάσεως 105 και Μαντζάρου Νικόλαου 1-3, 154 51 Νέο Ψυχικό Αττικής

Επικοινωνία:

Τηλ.: (0030) 2111824919

Δευτ – Παρ: 08:00πμ – 15:00μμ
Τριτ & Πεμπ: 16:30μμ – 20:30μμ
Σάββατο – Κυριακή
Κατόπιν ραντεβού
(κινητό 6972910483)