Συνεργάτες

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Ευαγγελία Μπακόλα

Health & Life Coach

Η Ευαγγελία Μπακόλα είναι Επισκέπτρια Υγείας, Health & Life Coach. Είναι μητέρα δύο παιδιών. Αποφοίτησε από τη σχολή Επισκεπτών Υγείας στο τμήμα Σχολών Επαγγελμάτων Υγείας του ΤΕΙ της Αθήνας. Ως Επισκέπτρια Υγείας διδάχτηκε την προσέγγιση του ανθρώπου, είτε υγιή είτε ασθενή απ’ όλες τις πλευρές του.
Για περισσότερο από 10 χρόνια εργάστηκε ως Επισκέπτρια Υγείας σε μεγάλες εταιρείες (ΟΤΕ, Ε.Ι.Παπαδόπουλος) συμμετέχοντας, ως μέλος διεπιστημονικής ομάδας, στη συμβουλευτική των εργαζομένων σε θέματα ψυχικής και σωματικής υγείας. Από τη θέση της αυτή αναλάμβανε τον προληπτικό έλεγχο των εργαζομένων, την αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών και την διαχείριση κρίσεων εντός εργασίας, από την πρώτη αξιολόγηση έως την παρακολούθηση κάθε συμβάντος. Είχε την ευθύνη εκπαίδευσης των εργαζομένων σε τεχνικές διαχείρισης στρες, σε θέματα διατροφής και υγείας, στην πρόληψη των μυοσκελετικών παθήσεων, σε θέματα ασφάλειας της εργασίας και στην παροχή Πρώτων Βοηθειών. Επιπρόσθετα, δημιούργησε και εφάρμοσε προγράμματα διατροφικής υποστήριξης εργαζομένων, τα αποτελέσματα των οποίων έχει παρουσιάσει σε διάφορα συνέδρια.

Το 2015 η κα Μπακόλα πιστοποιήθηκε μέσω του προγράμματος Συμβουλευτικής και Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, εξειδίκευση την οποία συμπλήρωσε με σπουδές Coaching στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και στη συνέχεια με φοίτηση στη διεθνή σχολή Coaching Evolution International Academy. Η Ευαγγελία είναι μέλος του EMCC Ελλάδος και του Πανελλήνιου Συλλόγου Επισκεπτών Υγείας. Εξακολουθεί να μετεκπαιδεύεται τακτικά παρακολουθώντας σεμινάρια στον τομέα της υγείας και του coaching στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η κα Μπακόλα ακολουθεί ολιστική προσέγγιση (holistic, integrative approach) στον τομέα της υγείας και του coaching, που σημαίνει ότι βλέπει και αντιμετωπίζει ανθρώπους και όχι νοσήματα. Εμπνέει και υποστηρίζει τους πελάτες της να αξιολογήσουν αμερόληπτα την κατάστασή τους, να θέσουν εφικτούς στόχους και να τους πετύχουν με μικρά και προσιτά βήματα. Σταθερός σκοπός της είναι να χρησιμοποιήσει ως εργαλεία προσωπικές συνεδρίες, εταιρικές εκπαιδεύσεις, ομιλίες και άρθρα για να υποστηρίξει την αλλαγή εκείνη, διαφορετική για τον καθένα, που θα οδηγήσει σε μια μοναδική επανεκκίνηση (Restart).

Μεγάλου Σπηλαίου 7, Αγία Παρασκευή

Phone: 210 601 4356