Συνεργάτες

[wpseo_breadcrumb]

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Κωνσταντίνα Σουργιαδάκη

Ολιστική θεραπεύτρια – Βοηθός μητρότητας – Εξελικτική ανθρωπολόγος, Ειδική παιδαγωγός

Οι μεταπτυχιακές της σπουδές στην εξελικτική ανθρωπολογία και παλαιοανθρωπολογία ήταν μια όμορφη προετοιμασία προς την ολιστική θεραπεία, δένοντας την επιστημονική της γνώση με τις νέες θεραπευτικές προσεγγίσεις.

Παράλληλα με τις μεταπτυχιακές σπουδές της στην Γερμανία προσπαθούσε να θεραπευτεί από διάφορα ορμονικά προβλήματα τα οποία είχαν άμεση σύνδεση με το ψυχικό της υπόβαθρο, τα τραύματα του παρελθόντος αλλά και την πιεστική ζωή του ερευνητή.

Αρχίζοντας το 2012 να ψάχνει εναλλακτικές μεθόδους για να θεραπευτεί η ίδια καθώς είχε απογοητευτεί από την δυτική ιατρική, είδε σημαντικές αλλαγές στον οργανισμό της και απέκτησε μια διαφορετική ολιστική προσέγγιση στης θεραπευτικές επιστήμες. Τότε άρχισε να εκπαιδεύεται πάνω σε αρκετές εναλλακτικές θεραπευτικές μεθόδους από την Ayurveda ώς την θεραπευτική Yoga, την κινέζικη ιατρική, τις μαλάξεις και τις ενεργειακές θεραπείες.

Από τότε βοηθάει ολιστικά τις γυναίκες να θεραπευτούν ορμονικά ,ψυχικά και ενεργειακά παρέχοντας τους τα απαραίτητα εργαλεία και τεχνικές να υποστηρίξουν το σώμα τους ολιστικά. Δουλεύει κυρίως με γυναίκες που έχουν ψυχικά και ορμονικά προβλήματα. Ακόμα υποστηρίζει τις γυναίκες στο ταξίδι της γονιμότητας και της μητρότητας γενικότερα.

Πιστεύει στην άμεση βιολογική σύνδεση του σώματος, των σκέψεων και του τρόπου ζωής με αυτής της βιοενέργειας του ατόμου.. Μέσα από την δουλειά της έχει φτιάξει ένα δομημένο πρόγραμμα ολιστικής υποστήριξης εδικά για  γυναίκες που θέλουν να αυξήσουν την γονιμότητα τους, να ξαναβρούν την δύναμη τους μετά από απώλεια εγκυμοσύνης αλλά και για εκείνες που έχουν διάφορα ψυχικά νοσήματα (κρίσεις πανικού, κατάθλιψη ,αγχώδη διαταραχή, κ.α) ή ορμονικές δυσλειτουργίες (χασιμότο, κλιμακτήριο, ανεπάρκεια ωοθηκών κ.α).

Όλοι οι μέθοδοι και οι τεχνικές  που χρησιμοποιούνται μπορούν να συνδυαστούν με τις γνώσεις τις δυτικής ιατρικής, ακολουθώντας τις γνωματεύσεις των γιατρών

Κωνσταντίνα Σουργιαδάκη

FACEBOOK ΣΕΛΙΔΑ: Hormon And Soul Healing

YOUTUBE: Hormon And Soul Healing