Συνεργάτες

[wpseo_breadcrumb]

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Νίκος Χριστοφορίδης

MD, MSc, FRCOG – Χειρουργός Μαιευτήρας – Γυναικολόγος, Επιστημονικός & Κλινικός Διευθυντής Embryolab, Συνιδρυτής Embryolab Academy

Ο κ. Νίκος Χριστοφορίδης, MD, MSc, FRCOG, DFFP, είναι Mαιευτήρας Γυναικολόγος με εξειδίκευση στην αναπαραγωγική ιατρική και την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή.

Είναι Fellow του Βασιλικού Κολλεγίου Μαιευτήρων και Γυναικολόγων του Ηνωμένου Βασιλείου (FRCOG) με πολυετή εμπειρία στο πεδίο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Έχει ειδικό ενδιαφέρον στη λειτουργικότητα του ενδομητρίου και της μήτρας, ενώ συμμετέχει ενεργά σε ερευνητικά projects περιβαλλοντικών επιδράσεων στην ανθρώπινη αναπαραγωγή.

Με ενεργή ερευνητική και επιστημονική δραστηριότητα στην Ελλάδα και το Εξωτερικό συντονίζει και συμμετέχει σε Συνέδρια, Training Courses, Μεταπτυχιακά και άλλα Προγράμματα Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης στον τομέα της Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής.

Είναι συνιδρυτής της Embryolab Fertility Clinic και Επιστημονικός Υπεύθυνος της Μονάδας υποβοήθησης από την ίδρυση της καθώς και της Embryolab Academy.

Ιδρυτής του επιστημονικού ιστότοπου www.fertilitymatters.eu μας προσκαλεί να παρακολουθήσουμε τις νεότερες εξελίξεις και τα επιστημονικά δεδομένα με τοποθετήσεις σε επίκαιρα θέματα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής

www.fertilitymatters.eu