Δωρεάν Διαδικτυακό Σεμινάριο για γυναίκες με θέμα: ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗ

0

Δελτίο Τύπου 

Δωρεάν Διαδικτυακό Σεμινάριο για γυναίκες με θέμα:
ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗ 

Η ενημέρωση φέρνει ελπίδα, 20/3/2022, 6:30 μ.μ.

Το mitrotita.gr διοργανώνει για το μήνα Μάρτιο Παγκόσμιο μήνα Ενδομητρίωσης ένα διαδικτυακό σεμινάριο ( webinar ) ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗ << Η ενημέρωση φέρνει ελπίδα >> την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 και ώρα 18:30

Στο πρόγραμμα θα αναλυθούν τα παρακάτω ερωτήματα:

  1. Τι είναι ενδομητρίωση;
  2. Ποια τα είδη της ενδομητρίωσης ;
  3. Γιατί δημιουργείται η ενδομητρίωση; 
  4. Αλλά πιθανά αιτία ενδομητρίωσης;
  5. Ποια τα συμπτώματα της ενδομητρίωσης;
  6. Γιατί πονάς όταν έχεις ενδομητρίωση;
  7. Πως ανιχνεύεται η ενδομητρίωση;
  8. Ενδομητρίωση και Υπογονιμότητα.
  9. Θεραπεία της ενδομητρίωσης .

Οι συμμετέχοντες μπορούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα που πραγματοποιείται με την υποστήριξη της κ. Ιωακειμίδου Χριστίνα, Χειρουργό Γυναικολόγο – Μαιευτήρα με εξειδίκευση στην ανθρώπινη αναπαραγωγή και τον κ. Τσάγια Νικόλαο, Χειρουργό Γυναικολόγο ειδικό στην ανθρώπινη αναπαραγωγή, μέσω πλατφόρμας zoom, με χρονική διάρκεια περίπου 1:30 ώρα (45’ εισήγηση και 45’ ερωτήσεις – απαντήσεις)

Για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο :

  • Δηλώστε συμμετοχή: Είναι απαραίτητο να δηλώσετε το e-mail σας, στο mitrotita.ivfo@gmail.com, στο οποίο θα σας σταλεί ο σύνδεσμος και οι οδηγίες για τη συμμετοχή σας.

Φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε μια νησίδα ενημέρωσης, έναν ζωντανό οργανισμό, που να προσφέρει τη γνώση την οποία χρειάζεται η κάθε γυναίκα.

Βίκυ Χαντζάκου
Γεννήθηκα στην Σπάρτη και είμαι το δεύτερο από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειάς μου. Είμαι Οικονομολόγος και πτυχιούχος Φυσικών Επιστημών. Το 2003 ήρθα για πρώτη φορά αντιμέτωπη με την Υπογονιμότητα. Ο προσωπικός μου αγώνας κράτησε 6 χρόνια και περιλαμβάνει 17 σπερματεγχύσεις, δυο αποβολές, τέσσερα χειρουργεία και μια εξωσωματική γονιμοποίηση που έφερε στην ζωή μου τα δίδυμα- ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Ένα χρόνο μετά τη γέννηση των διδύμων δημιούργησα στο facebook μια κλειστή ομάδα με το όνομα «Μυστική Πύλη (Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή)» , η οποία φιλοξενεί Υπογόνιμα ζευγάρια – κυρίως γυναίκες – και έχει ως στόχο της να βοηθήσει σε ψυχολογικό και όχι μόνο επίπεδο, όσους βρίσκονται ή πρόκειται να βρεθούν στο δύσβατο μονοπάτι της Υπογονιμότητας. Η γνώση είναι δύναμη και η δύναμη είναι το μεγαλύτερο όπλο σ’ αυτό τον σπουδαίο και δύσκολο αγώνα!