Η Supplekey στηρίζει τη δράση του mitrotita.gr

0
Ova-Max – Διατροφική Ενίσχυση της  ποιότητας των ωαρίων
– Υποστηρίζει την λειτουργία των ωοθηκών
– Συμβάλλει στην βελτίωση της ποιότητας των ωαρίων
Το AMS Ova-Max® είναι ένα φυσικό μείγμα βιταμινών, μεταλλικών στοιχείων και αντιοξειδωτικών. Τα συστατικά του δρουν υπέρ της διατροφικής βελτίωσης της ποιότητας των ωαρίων αλλά και των εμβρύων, ενισχύοντας τον αντιοξειδωτικό αμυντικό μηχανισμό του οργανισμού και επομένως μειώνοντας το οξειδωτικό στρες. Η ποιότητα των ωαρίων αποτελεί ζωτική συνιστώσα του ποσοστού επιτυχούς σύλληψης ενός ζευγαριού που επιθυμεί να αποκτήσει παιδί.
Το AMS Ova-Max® περιέχει, μεταξύ των άλλων, Λυγαριά, Μελατονίνη, Μυο-ινοσιτόλη, Φολικό Οξύ, Συνένζυμο Q10, Βιταμίνη Ε, L-Αργινίνη, Εκχύλισμα Σταφυλιών και Άλφα Λιποϊκό Οξύ, συστατικά τα οποία μπορούν να αυξήσουν την ποιότητα των ωαρίων, καθώς και τα ποσοστά γονιμοποίησης, ρυθμίζοντας τις γυναικείες ορμόνες και βελτιώνοντας την ευαισθησία στην ινσουλίνη.
Επιπλέον, η τακτική λήψη του AMS Ova-Max® είναι ωφέλιμη για τις γυναίκες που υποβάλλονται σε εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF) ή μικρογονιμοποίηση (ICSI)αλλά και για γυναίκες με Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών.
ΛΥΓΑΡΙΑ
– Η λυγαριά (Άγνος η Κοινή) αυξάνει την παραγωγή της ωχρινοτρόπου ορμόνης (LH) και μειώνει ή αναστέλλει την απελευθέρωση της ωοθυλακιοτρόπου ορμόνης (FSH). Αυτό προκαλεί αλλαγή στην αναλογία μεταξύ οιστρογόνου και προγεστερόνης.
– Τα υψηλά επίπεδα προλακτίνης μπορεί να αποτελέσουν εμπόδιο γονιμότητας. Η λυγαριά δρα έτσι ώστε να μειώσει τα υψηλά επίπεδα αυτής της συγκεκριμένης ορμόνης.
– Η λυγαριά δύναται να ρυθμίσει διάφορα ζητήματα γυναικολογικής φύσης, συμπεριλαμβανομένης της ανεπάρκειας προγεστερόνης. Εάν μια γυναίκα έχει ανεπάρκεια σε προγεστερόνη, μπορεί να είναι επιρρεπής σε κύστες ωοθηκών, ενδομητρίωση ή ινομυώματα της μήτρας.
ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε ΚΑΙ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ
Κάθε ένα από αυτά τα συστατικά έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, ώστε να προστατεύσει τα ωάρια σας από τις βλάβες που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες.
ΆΛΦΑ ΛΙΠΟΪΚΟ ΟΞΥ
Αποτελεί ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, το οποίο βοηθά στην προστασία των γυναικείων αναπαραγωγικών οργάνων. Το λιποϊκό οξύ είναι ικανό αυτοαναγέννησης αλλά και παραγωγής όλων των άλλων αντιοξειδωτικών, μεταξύ των οποίων και της γλουταθειόνης.
Η ΜΕΛΑΤΟΝΙΝΗ  μπορεί να ρυθμίσει την ωοθηκική λειτουργία μέσω της ενεργοποίησης πολλαπλών υποδοχέων (ΜΤ1, ΜΤ2) καθώς και σηματοδοτικών μονοπατιών σε διαφορετικούς τύπους κυττάρων-στόχων, ιδιαιτέρως των κυττάρων της θήκης και των κοκκιωδών κυττάρων. Επιπλέον, η χορήγηση μελατονίνης βελτιώνει την παραγωγή προγεστερόνης από το ωχρό σωμάτιο, στις Υπογόνιμες γυναίκες που πάσχουν από διαταραχές της ωχρινικής φάσης.
Το ΦΟΛΙΚΟ ΟΞΥ  συνιστάται σε όλες τις γυναίκες που προσπαθούν να συλλάβουν ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος βλάβης στον νευρικό σωλήνα των εμβρύων.
Η μυοϊνοσιτόλη εμπλέκεται σε διάφορες φάσεις της ανθρώπινης αναπαραγωγής. Οι αυξημένες συγκεντρώσεις μυοϊνοσιτόλης στο ωοθυλακικό υγρό φαίνεται ότι παίζει θετικό ρόλο στην ωρίμανση των ωοθυλακίων και αποτελεί δείκτη καλής ποιότητας των ωαρίων.
H Supplekey ενισχύει τη διαρκή ενημέρωση από το mitrotita.gr για θέματα που αφορούν τη γονιμότητα ενός ζευγαριού και σας καλεί να παρακολουθήσετε το ΔΩΡΕΑΝ webinar με θέμα:

                       «Ποιότητα Ωαρίων: Σύλληψη & Εγκυμοσύνη»

                                         15/6/2022, 7:30 μ.μ

                             Παγκόσμια Ημέρα Γονιμότητας

 

*Χορηγός επικοινωνίας: Mediterranean Fertility Istitute

Δηλώστε συμμετοχή στο:  mitrotita.ivf@gmail.com

 

Πηγή

Βίκυ Χαντζάκου
Γεννήθηκα στην Σπάρτη και είμαι το δεύτερο από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειάς μου. Είμαι Οικονομολόγος και πτυχιούχος Φυσικών Επιστημών. Το 2003 ήρθα για πρώτη φορά αντιμέτωπη με την Υπογονιμότητα. Ο προσωπικός μου αγώνας κράτησε 6 χρόνια και περιλαμβάνει 17 σπερματεγχύσεις, δυο αποβολές, τέσσερα χειρουργεία και μια εξωσωματική γονιμοποίηση που έφερε στην ζωή μου τα δίδυμα- ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Ένα χρόνο μετά τη γέννηση των διδύμων δημιούργησα στο facebook μια κλειστή ομάδα με το όνομα «Μυστική Πύλη (Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή)» , η οποία φιλοξενεί Υπογόνιμα ζευγάρια – κυρίως γυναίκες – και έχει ως στόχο της να βοηθήσει σε ψυχολογικό και όχι μόνο επίπεδο, όσους βρίσκονται ή πρόκειται να βρεθούν στο δύσβατο μονοπάτι της Υπογονιμότητας. Η γνώση είναι δύναμη και η δύναμη είναι το μεγαλύτερο όπλο σ’ αυτό τον σπουδαίο και δύσκολο αγώνα!