Έργο “Μητρότητα” – Ίνα Καραγεωργού

0

Το έργο “Μητρότητα” είναι από πηλό και υγρό γυαλί, σε φυσικό μέγεθος. Δωριτής είναι η δημιουργός Ίνα Καραγεωργού. Το mitrotita.gr προς τιμήν της δημιουργού, καθώς και όλων των γυναικών που προσπαθούν να συναντηθούν με τη μητρότητα, θα κληρώσει το έργο την ημέρα της ημερίδας (14 Μαϊου 2023) και θα υπάρξει μία νικήτρια.

Η Δημιουργός του, Ίνα Καραγεωργίου, είναι μητέρα δύο αγοριών 30 και 28 ετών. Ο μεγάλος της γιος πάσχει από αυτισμό. Στο έργο, η λεπτομέρεια της μάνας “πουλί” που ταΐζει το παιδί της το οποίο βρίσκεται μέσα στη φωλιά, συμβολίζει το δικό της αυτιστικό παιδί που δε θα καταφέρει να αυτονομηθεί ποτέ, ούτε και να πετάξει με τα δικά του φτερά, ως εκ τούτου, η μητέρα (η ίδια η δημιουργός) θα το φροντίζει για πάντα• για όσο υπάρχει• με όλη της την αγάπη και όλη της τη δύναμη.

Το μπούστο είναι ένα γυναικείο κορμί με μορφή αγγέλου το οποίο συμβολίζει τον άγγελο που έχει κάθε πλάσμα μαζί του για να το προσέχει.
Άγγελος είναι η κάθε μία από εμάς που είναι φτιαγμένη για να δίνει αγάπη και φροντίδα σε όλους αυτούς που μας συντροφεύουν σε αυτή τη βόλτα που λέγεται ζωή .

Το mitrotita.gr εκφράζει θερμές ευχαριστίες στη δημιουργό Ίνα Καραγεωργίου για τη δωρεά αυτού του εκπληκτικού έργου

Το instagram της Ίνα Καραγεωργίου είναι εδώ και μπορείτε να δείτε και άλλα έργα της.


Για να δηλώσεις συμμετοχή στην ημερίδα πάτησε εδώ

Βίκυ Χαντζάκου
Γεννήθηκα στην Σπάρτη και είμαι το δεύτερο από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειάς μου. Είμαι Οικονομολόγος και πτυχιούχος Φυσικών Επιστημών. Το 2003 ήρθα για πρώτη φορά αντιμέτωπη με την Υπογονιμότητα. Ο προσωπικός μου αγώνας κράτησε 6 χρόνια και περιλαμβάνει 17 σπερματεγχύσεις, δυο αποβολές, τέσσερα χειρουργεία και μια εξωσωματική γονιμοποίηση που έφερε στην ζωή μου τα δίδυμα- ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Ένα χρόνο μετά τη γέννηση των διδύμων δημιούργησα στο facebook μια κλειστή ομάδα με το όνομα «Μυστική Πύλη (Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή)» , η οποία φιλοξενεί Υπογόνιμα ζευγάρια – κυρίως γυναίκες – και έχει ως στόχο της να βοηθήσει σε ψυχολογικό και όχι μόνο επίπεδο, όσους βρίσκονται ή πρόκειται να βρεθούν στο δύσβατο μονοπάτι της Υπογονιμότητας. Η γνώση είναι δύναμη και η δύναμη είναι το μεγαλύτερο όπλο σ’ αυτό τον σπουδαίο και δύσκολο αγώνα!