Συνέντευξη της ιδρύτριας του mitrotita.gr κ. Βίκυς Χαντζάκου στο Cyklades Live

0

Σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη συγκίνηση και υπέροχα συναισθήματα, ολοκληρώθηκε στην Σύρο η 2η παρουσίαση του βιβλίου του mitrotita.gr «ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ – ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΟΛΓΟΘΑ ΤΗΣ ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Παιδική Βιβλιοθήκη Σύρου την Δευτέρα 19/2/2024 στις 19:00 με απόλυτη επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή των υπέροχων ανθρώπων της Σύρου.

Στα πλαίσια αυτής της εκδήλωσης, η ιδρύτρια του mitrotita.gr κ. Βίκυ Χαντζάκου (Οικονομολόγος – Πτυχιούχος των Φυσικών Επιστημών – Ερευνήτρια του Εργαστηρίου Εφαρμοσμένης Φιλοσοφίας του ΕΚΠΑ) παραχώρησε μια συνέντευξη που αφορούσε τόσο την παρουσίαση του βιβλίου όσο και το θέμα της υπογονιμότητας γενικότερα, στην διαδικτυακή ειδησεογραφική ιστοσελίδα Cyklades Live και την δημοσιογράφο κ. Σεμνή Τριανταφυλλίδου.

Στην ίδια συνέντευξη μιλούν για την δράση αυτή και οι συνδιοργανωτές της εκδήλωσης κ. Παναγιώτης Κουλουμπής (Δημοσιογράφος – Ιστοριογράφος – Ερευνητής Ιστορίας) αλλά και η κ. Ειρήνη Μερεμέτη, πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Σύρου.

Η συνέντευξή της στο παρακάτω video (μετά το 1:40 λεπτό)