Υπογονιμότητα – Ποιες εξετάσεις πρέπει να κάνει το ζευγάρι και γιατί (video)

0
Υπογονιμότητα – Ποιες εξετάσεις πρέπει να κάνει το ζευγάρι και γιατί
Ο Ιωάννης Γρυπάρης απάντησε σε όλα αυτά και σε πολλές ερώτησεις που του έκαναν τα μέλη της ομάδας @Μυστική Πύλη (Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή)  
Το live πραγματοποιήθηκε στην ομάδα του facebook: Μυστική Πύλη (Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή) τη Κυριακή Κυριακή 23/4/23 Ώρα: 13:30
Βίκυ Χαντζάκου
Γεννήθηκα στην Σπάρτη και είμαι το δεύτερο από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειάς μου. Είμαι Οικονομολόγος και πτυχιούχος Φυσικών Επιστημών. Το 2003 ήρθα για πρώτη φορά αντιμέτωπη με την Υπογονιμότητα. Ο προσωπικός μου αγώνας κράτησε 6 χρόνια και περιλαμβάνει 17 σπερματεγχύσεις, δυο αποβολές, τέσσερα χειρουργεία και μια εξωσωματική γονιμοποίηση που έφερε στην ζωή μου τα δίδυμα- ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Ένα χρόνο μετά τη γέννηση των διδύμων δημιούργησα στο facebook μια κλειστή ομάδα με το όνομα «Μυστική Πύλη (Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή)» , η οποία φιλοξενεί Υπογόνιμα ζευγάρια – κυρίως γυναίκες – και έχει ως στόχο της να βοηθήσει σε ψυχολογικό και όχι μόνο επίπεδο, όσους βρίσκονται ή πρόκειται να βρεθούν στο δύσβατο μονοπάτι της Υπογονιμότητας. Η γνώση είναι δύναμη και η δύναμη είναι το μεγαλύτερο όπλο σ’ αυτό τον σπουδαίο και δύσκολο αγώνα!