Υπογονιμότητα – Ποιες εξετάσεις πρέπει να κάνει το ζευγάρι και γιατί (video)

0
Υπογονιμότητα – Ποιες εξετάσεις πρέπει να κάνει το ζευγάρι και γιατί
Ο Ιωάννης Γρυπάρης απάντησε σε όλα αυτά και σε πολλές ερώτησεις που του έκαναν τα μέλη της ομάδας @Μυστική Πύλη (Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή)  
Το live πραγματοποιήθηκε στην ομάδα του facebook: Μυστική Πύλη (Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή) τη Κυριακή Κυριακή 23/4/23 Ώρα: 13:30
Γεννήθηκα στην Σπάρτη και είμαι το δεύτερο από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειάς μου. Είμαι Οικονομολόγος και πτυχιούχος Φυσικών Επιστημών. Το 2003 ήρθα για πρώτη φορά αντιμέτωπη με την Υπογονιμότητα. Ο προσωπικός μου αγώνας κράτησε 6 χρόνια και περιλαμβάνει 17 σπερματεγχύσεις, δυο αποβολές, τέσσερα χειρουργεία και μια εξωσωματική γονιμοποίηση που έφερε στην ζωή μου τα δίδυμα- ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Ένα χρόνο μετά τη γέννηση των διδύμων δημιούργησα στο facebook μια κλειστή ομάδα με το όνομα «Μυστική Πύλη (Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή)» , η οποία φιλοξενεί Υπογόνιμα ζευγάρια – κυρίως γυναίκες – και έχει ως στόχο της να βοηθήσει σε ψυχολογικό και όχι μόνο επίπεδο, όσους βρίσκονται ή πρόκειται να βρεθούν στο δύσβατο μονοπάτι της Υπογονιμότητας. Η γνώση είναι δύναμη και η δύναμη είναι το μεγαλύτερο όπλο σ’ αυτό τον σπουδαίο και δύσκολο αγώνα!