Γλυκό μου παιδί….

0

Το χθεσινό μου χειρουργείο πήγε πολύ καλά!

Σας ευχαριστώ όλους για τις πολύτιμες ευχές σας.

Η συλλογή ωαρίων από την δότρια έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Παρασκευή και πρέπει να παραδεχθώ πως είμαι αρκετά ανήσυχη.

Όταν τα τελευταία χρόνια το μόνο που ακούς είναι άσχημα νέα, είναι δύσκολο να κρατήσεις μέσα σου την ελπίδα ζωντανή.

Απλά προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι αυτή η προσπάθεια δεν μπορεί να είναι η ίδια με τις προηγούμενες… ούτε φυσικά και τα αποτελέσματά της.

Νιώθω τόσο κοντά αλλά παράλληλα τόσο μακριά από το όνειρο για να το πιάσω και να το κρατήσω σφιχτά μέσα μου.

Γλυκό μου παιδί… σε θέλουμε εδώ, μαζί μας, στην αγκαλιά μας….

Βίκυ Χαντζάκου
Γεννήθηκα στην Σπάρτη και είμαι το δεύτερο από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειάς μου. Είμαι Οικονομολόγος και πτυχιούχος Φυσικών Επιστημών. Το 2003 ήρθα για πρώτη φορά αντιμέτωπη με την Υπογονιμότητα. Ο προσωπικός μου αγώνας κράτησε 6 χρόνια και περιλαμβάνει 17 σπερματεγχύσεις, δυο αποβολές, τέσσερα χειρουργεία και μια εξωσωματική γονιμοποίηση που έφερε στην ζωή μου τα δίδυμα- ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Ένα χρόνο μετά τη γέννηση των διδύμων δημιούργησα στο facebook μια κλειστή ομάδα με το όνομα «Μυστική Πύλη (Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή)» , η οποία φιλοξενεί Υπογόνιμα ζευγάρια – κυρίως γυναίκες – και έχει ως στόχο της να βοηθήσει σε ψυχολογικό και όχι μόνο επίπεδο, όσους βρίσκονται ή πρόκειται να βρεθούν στο δύσβατο μονοπάτι της Υπογονιμότητας. Η γνώση είναι δύναμη και η δύναμη είναι το μεγαλύτερο όπλο σ’ αυτό τον σπουδαίο και δύσκολο αγώνα!