Η σχέση με τον γυναικολόγο

0

Η επιλογή και η σχέση που θα αναπτυχθεί με τον/την γυναικολόγο μας είναι η πιο σημαντική από την ώρα που αρχίζει ενεργά η σεξουαλική μας ζωή μην πω από την ώρα που θα έρθει στην ζωή μας η έμμηνος ρύση..
Χρειάζεται εμπιστοσύνη άνεση σεβασμός εχεμύθεια διότι δεν είναι όλες οι γυναίκες εύκολες στην διαδικασία της εξέτασης στα γεννητικά τους όργανα πόσο μάλιστα όταν αυτό θέλει πειθαρχία επανάληψη και τακτικούς ελέγχους.
Ο σεβασμός κυρίες μου είναι και για τον γιατρό… ο οποίος δεν είναι υποχρεωμένος να αντιμετωπίζει την δική μας έλλειψη σωματικής μας φροντίδας και περιποίησης. Οφείλουμε να είμαστε συνεπείς και να δούμε με σοβαρότητα τα ραντεβού μας στον γυναικολόγο μας χωρίς να χρειαστεί να τον επισκεφτούμε για τα θέματα της υπογονιμοτητας.
Είναι ίσως από τις πιο σημαντικές σχέσεις στην ζωή μιας γυναίκας. Χρειάζεται χημεία και η επικοινωνία μεταξύ τους να είναι άμεση άνετη και εποικοδομητική.. καλή έρευνα με προσωπική εκτίμηση… αυτό που ταιριάζει σε εμένα δεν ταιριάζει απαραίτητα σε εσένα, είναι άδικο να λέμε δεν ήταν καλή/ καλός γιατρός επειδή δεν ταιριάξαμε… και καλή συνεργασία..

Fb : https://www.facebook.com/dimitra.kolonia.522

Δήμητρα Κολώνια
Κλινική Ψυχολόγος